top of page
Nettverksmøte
Nettverksmøte

tir. 04. juni

|

ÅLESUND

Nettverksmøte

Vi videreutvikler Rundebordsmøtene i regi av PlussLab og Converto. Bli med på dette nettverksmøtet for å få relevant faglig påfyll, lær av erfaringer fra andre i bransjen og få muligheten til å bli bedre kjent med andre ledere og styremedlemmer.

Tid og sted

04. juni 2024, 08:30 – 12:00

ÅLESUND, PIR Cowork, Keiser Wilhelmsgate 22 6003 Ålesund, 2.ETG

Om arrangementet

VELKOMMEN!

Vi inviterer til et nytt nettverksmøte for ledere og styremedlemmer innen møbel, interiør, tesktil og sport. Bli med å få relevant faglig påfyll, lær av erfaringer fra andre i bransjen og få muligheten til å bli bedre kjent med andre ledere og styremedlemmer.

Vi har til nå hatt fem Rundebordsmøter som en del av samarbeidet mellom PlussLab og rådgivningsselskapet Converto. Dette har etablert seg som et bransjenettverk og en arena for faglige oppdateringer, erfaringsutveksling og felles diskusjoner. Tilbakemeldingene på Rundebordsmøtene har vært veldig positive, derfor er vi i gang med å utvikle dette videre til en fast møteplass for ledere og styremedlemmer fra bransjen. Dette vil vi fortelle mer om den 4. juni, i tillegg til å legge til rette for faglig påfyll og gode diskusjoner. Endelig program kommer etter hvert.

Rundebordsmøtet vil bli ledet av Converto ved Gunnar Hareide i samarbeid med Anita C. Drabløs, daglig leder i PlussLab.

Det er et tak på antall deltakere, så meld deg på for å sikre deg en plass.

Hold av datoen!

Dele dette arrangementet

bottom of page