top of page
Foto: Tommy Rasmussen.

Riss Testlab

Riss Testlab er det eneste laboratoriet for testing av møbler og innredningsprodukter i Norge. Å teste nye produkter kan bidra til å korte ned utviklingstiden og dokumentere at kvaliteten, sikkerheten og holdbarheten tilfredsstiller internasjonale standarder og krav.

Tekstil_prosjekt_SIRKULL_2_foto_Kjersti%
Foto: Tommy Rasmussen.

Å være trygg på at produktet holder hva det lover er viktig både for produsent og forbruker. Riss Testlab tilbyr rådgiving innen standarder og kravspesifikasjoner, og har betydelig erfaring og kompetanse innen materialbruk, dimensjonering og produktutviklingsprosesser.

Riss Testlab kan teste tekstil, hud, sittemøbler, bord, oppbevaring, kontormøbler, barnemøbler, madrasser, brann, overflater, prototyper og spesialtester – og tilbyr også testing til andre bransjer. Testene avdekker svakheter og forbedringspunkter og gir detaljkunnskaper om hva produktene tåler av bruk og slitasje over tid.

Les mer på www.risstestlab.no

Ønsker du å vite mer?

Ta gjerne kontakt med:

Tags

#produksjon #testing #møbel #interiør #mote #tekstil

Satsingsområde

Bård Vestre
Møbellaboratoriet
+47 934 33 112

b131331d2dc165b4d681a368da9f3ebb.jpg
NF&TA logo svart tekst.png
nfh_logo_black.png
last ned.png
3dknitting.png

Møbelkraft

Prosjektansvarlig:

Næringsklynge eid av aktører fra møbelindustrien og det offentlige i Møre og Romsdal som jobber for å styrke grunnlaget for norsk møbelindustri i et langsiktig perspektiv.

bottom of page