top of page

PlussLab inngår samarbeid med Brandinnova

Brandinnova med professor Magne Supphellen i spissen, er Norges Handelshøyskoles (NHH) satsing på merkevareforskning. Partnere i PlussLab får tilgang til noe av det fremste innen merkevareforskning i Europa, fagseminarer, faglige oppdateringer, kurs, foredrag, invitasjon til forskningsprosjekter og mulighet til å spille inn temaer til masteroppgaver.«Det er mange sterke merkevarer innen møbel, interiør, tekstil, mote og sport i Norge og

gjennom PlussLab ønsker vi å engasjere næringslivet i å skape merkevarer som både skaper verdi og eksportsuksesser». Magne Supphellen, professor ved Institutt for Strategi og Ledelse/ NHH.


Gjennom Brandinnova, får PlussLabs partnere tilgang til noe av det fremste innen merkevareforskning i Europa, fagseminarer, faglige oppdateringer, kurs, foredrag, invitasjon til forskningsprosjekter og mulighet til å spille inn temaer til masteroppgaver.

  • Faste nyhetsbrev

  • Fagseminarer hos NHH

  • Innspill til problemstillinger til masteroppgaver

  • Invitasjon til forskningsprosjekter

Det er også mulig å ta kontakt for skreddersydde foredrag/seminarer, faglige innspill til merkevareprosjekter i bedriften eller samtaler om aktuelle forskningsprosjekter.

Det gis anledning til å komme med innspill på temaer til Brandinnova via PlussLab.

Ta kontakt for mer informasjon og faglige innspill: acd@plusslab.no


Comments


bottom of page