top of page
Workshop om digitale produktpass og blokkjede
Workshop om digitale produktpass og blokkjede

tir. 12. sep.

|

Pakkhuset Oslo

Workshop om digitale produktpass og blokkjede

Kan kravene til dokumentasjon, sporbarhet og digitale produktpass brukes som et konkurransefortrinn? NF&TA og PlussLab inviterer bedrifter fra mote-, møbel- og designindustrien for å diskutere hvordan vi kan samarbeide om data, sporbarhet og transparens.

Registreringen er dessverre lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

12. sep. 2023, 12:00 – 15:00 CEST

Pakkhuset Oslo, Nedre Slottsgate 2c

Om arrangementet

Kan kravene til dokumentasjon, sporbarhet og digitale produktpass brukes som et konkurransefortrinn?

NF&TA og PlussLab inviterer til et rundebords møte for bedrifter fra mote-, møbel- og designindustrien, samt teknologileverandører og opinionsledere for å diskutere hvordan vi kan samarbeide om data, sporbarhet og transparens. Dette er en del av det nordiske prosjektet «Nordic Blockchain Alliance» hvor vi jobber sammen på tvers av Norden for å utforske, bygge kunnskap og koble miljøer sammen om dokumentasjon, sporing og digitale produktpass. 

En del av dette prosjektet er å utforske mulighetene for en felles nordisk blokkjede. Vi vil invitere deg til å delta i samtalen og bli med oss ​​den 12. september på Pakkhuset i Oslo.

Vi starter dagen med lunsj og mingling og det vil være en kombinasjon av korte innlegg og felles diskusjoner. Dere vil blant annet få høre fra Borås og Empower Eco som nylig har lansert sitt digitale produktpass bygget på blokkjede, Design and Lifestyle Cluster i Danmark og Science Park i Borås.

Vi ser frem til en innsiktsfull dag sammen!

Dele dette arrangementet

bottom of page