top of page
Webinar: søk om DIP-midler innen 25 mai
Webinar: søk om DIP-midler innen 25 mai

fre. 06. mai

|

Digitalt dialogmøte

Webinar: søk om DIP-midler innen 25 mai

Innovasjon og nytenkning er viktigere enn noen gang. Gjennom Designdrevet innovasjonsprogram (DIP) deler DOGA ut 9 millioner til virksomheter som vil involvere designere i idéfasen av innovasjonsprosjekter. Hør om hvorfor DIP er relevant for bedrifter fra møbel, interiør, tekstil, mote og sport.

Registreringen er dessverre lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

06. mai 2022, 09:00 – 10:00 CEST

Digitalt dialogmøte

Om arrangementet

Vil din bedrift bruke designmetodikk til å finne nye løsninger?

Designdrevet innovasjonsprogram (DIP) deler ut økonomisk støtte til innovasjonsprosjekter i næringslivet. Ved å søke får du en unik mulighet til å teste ut nye innovasjonsmetoder, til å utvikle nye ideer og løsninger for dine produkter eller tjenester.

Designdrevet innovasjon handler om å sette brukeren i fokus allerede fra prosjektstart. Hvis designere involveres tidlig, er det større sjanse for å utvikle produkter og tjenester som er tilpasset brukerens faktiske behov. Kunnskapen om brukerne blir gjort om til forretningsmuligheter gjennom idéskisser, prototyper og løsningsbeskrivelser. Målet er å skape helt nye produkter, tjenester, forretningsprosesser eller organisasjonsformer.

Anne Bull,leder for designdrevet næringsutvilking i DOGA, vil vise relevante prosjekteksempler fra designindustrien, si noe om hvorfor designdrevet innovasjon er relevant for bransjen og gi konkrete tips til søknader. 

Det vil settes av tid til å stille spørsmål og diskutere problemstillinger for en mulig søknad.

Søk om støtte til inkluderende designprosjekter;

Ønsker dere å utvikle en inkluderende designstrategi eller et nytt produkt, tjeneste, visuell kommunikasjon, digital løsning eller bygde omgivelser til forbedring og forenkling for et mangfold av mennesker? Da kan dere søke om inntil 125 000 kroner i støtte fra DOGA. Søknadsfrist er 10. juni 2022.

Jannicke Hølen, seniorrådgiver designdrevet næringsutvikling vil fortelle om designstøtten , hvordan søke og spesielt oppfordre til søknader fra tekstil, mote og sport.

Lenke til det digitale møtet blir sendt ut i forkant.

Dele dette arrangementet

bottom of page