top of page
PlussLab Temamøte: bærekraft og merkevarebygging
PlussLab Temamøte: bærekraft og merkevarebygging

ons. 22. mai

|

WEBINAR

PlussLab Temamøte: bærekraft og merkevarebygging

Hvordan kan bedrifter bygge bærekraft inn i merkevarene på en troverdig måte? Nå får vi høre fra Lerøy Seafood Group om deres erfaringer med bærekraft og merkevarebygging samt det siste innen merkevareforskning fra professor Magne Supphellen fra Brandinnova/NHH.

Tid og sted

22. mai 2024, 10:00 – 11:00

WEBINAR

Om arrangementet

Diskusjoner i PlussLab Future Talks viser at det sirkulære skiftet står høyt på agendaen hos både bedriftene og forsknings- og innovasjonsmiljøene. En nylig rapport,'Forbruker og Bærekraft 2024' fra Opinion, gir overraskende funn om nordmenns økte bevissthet om forbruk og bærekraft. Rapporten indikerer at nordmenn oppfatter norsk næringsliv som mindre bærekraftig enn før, og at kun 13 prosent av respondentene tror at bedrifter snakker sant om bærekraft. Hvordan kan da bedriftene bygge bærekraft inn i merkevarene på en troverdig måte?

Brandinnova med professor Magne Supphellen i spissen, er Norges Handelshøyskoles (NHH) satsing på merkevareforskning, fremste fagmiljø i Norge og partner i PlussLab. Magne vil fortelle om Brandinnova og det siste innen forskning på temaet. Pål Michelsen, Head of Brand & Innovation i Lerøy Seafood Group og partner i Brandinnova vil dele fra Lerøys arbeid med bærekraft og merkevarebygging.

PROGRAM

Velkommen ved PlussLab og introduksjon til temaet// Anita C. Drabløs//PlussLab

Kort introduksjon til Brandinnova// professor Magne Supphellen // NHH

Bærekraft og merkevarebygging i Lerøy// Pål Michelsen// Head of Brand & Innovation i Lerøy Seafood Group

Spørsmål og diskusjon

Avslutning

Gjennom temamøter vil PlussLab sette søkelyset på ulike temaer. Målet med temamøtene er å bygge og dele kompetanse.

Programmet vil foregå på norsk og lenke til webinaret vil bli sendt ut i forkant.

Prosjektet er finansiert av Oslo Kommune, Innovasjonsprogram Oslo.

Dele dette arrangementet

bottom of page