top of page
PlussLab + Converto: rundebordsmøte på PIR Cowork
PlussLab + Converto: rundebordsmøte på PIR Cowork

tir. 21. mars

|

PIR Cowork

PlussLab + Converto: rundebordsmøte på PIR Cowork

Nåsituasjonen er preget av både ettervirkninger av pandemi og uroligheter i verdensøkonomien, noe som vil påvirke næringslivet i påvirke næringslivet i nær og mer fjern fremtid. Vi inviterer derfor til et felles rundebordsmøte for å diskutere utfordringer og muligheter.

Registreringen er dessverre lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

21. mars 2023, 08:30 – 12:00

PIR Cowork, Keiser Wilhelmsgate 22 6003 Ålesund

Om arrangementet

VELKOMMEN TIL RUNDEBORDSMØTE

Nåsituasjonen er preget av både ettervirkninger av pandemi og uroligheter i verdensøkonomien, noe som også vil påvirke næringslivet i nær og mer fjern fremtid. Det er viktig å bruke perioden frem til en mer stabil markedssituasjon og nye oppgangstider, godt og strategisk riktig. Derfor ønsker vi å igangsette dette initiativet. Metodikken «Post Covid – Pre Mortem» beskriver et tidsvindu i en periode med vekst og god inntjening for en bransje og enkeltbedrifter, og videre konsekvensene av en tøffere periode med stagnasjon og nedgang. I dette rundebordsmøtet ser vi på bransjen og enkeltbedrifter med en nåsituasjonsanalyse. 

Dette er et samarbeid mellom PlussLab og rådgivningsselskapet Converto i Ålesund. Arbeidet bygger videre på analyser av bransjen gjennomført av Converto.

"Dette er et viktig arbeid som kan bidra til å ruste bransjen for videre utvikling og vekst", sier Egil Sundet bransjesjef i Designindustrien og TEKO.

Arbeidet vil videre være underlag for handlingsplaner for den enkelte bedrift eller mulige søknader til Møre og Romsdal Fylkeskommune og Skaparkraft, med søkelys på sirkulære forretningsmodeller og eksport. 

Rundebordsmøtet vil bli ledet av Converto ved Gunnar Hareide som har lang erfaring fra endringsledelse gjennom styrearbeid i Spilka, Jets, ÅKP og Norsk Industri Designindustrien samt som leder i Fora Form, Stokke og Wattn. Gunnar er også en del av referansegruppen til Skaparkraft.

Vi starter med kaffe, croissanter og mingling før oppstart av program klokken ni. Converto vil presentere sine ferske analyser av bransjen og det vil bli diskusjoner i grupper rundt nåsituasjonen. Dagen avrundes med en oppsummering og veien videre før den som ønsker det kan delta på lunsj fra klokken 12.00.

HVA?

Rundebordsmøtet vil ha et workshop-format hvor vi benytter metodikken "Post Covid – Pre Mortem". Ved å se på bransjen og enkeltbedrifter med en nåsituasjonsanalyse, vil vi kunne se på videre handlingsplaner for den enkelte bedrift. Mål vil være å utløse videre finansiering fra blant annet Møre og Romsdal Fylkeskommune samt danne grunnlag for søknader til for eksempel Skaparkraft.

HVEM?

Det vil være en mindre gruppe av ledere, nøkkelpersoner og eventuelt styremedlemmer fra bedrifter innen møbel, interiør, tekstil, mote og sport. Det er plass til totalt 16 personer og maks to personer per bedrift. Bedriften kan selv invitere med styremedlemmer om ønskelig.

PÅMELDING

Meld deg på her eller send oss en e-post på acd@plusslab.no eller gh@converto.no innen 14. mars om du vil være deltaker.

Dele dette arrangementet

bottom of page