top of page
PlussLab + Converto: rundebordsmøte IIII
PlussLab + Converto: rundebordsmøte IIII

tir. 13. feb.

|

OSLO

PlussLab + Converto: rundebordsmøte IIII

Denne gangen er vi så heldige å ha med både Lars Røiri administrerende direktør og Trygve Aasland SVP i Flokk, som sammen med Susanna Hilleskog, CEO i Lammhults Design Group og Fora Form, vil dele sine erfaringer og innlede til felles diskusjoner.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

13. feb. 2024, 10:00 – 14:00

OSLO, Drammensveien 145, 0277 Oslo, Norge

Om arrangementet

VELKOMMEN TIL RUNDEBORDSMØTE!

Dette er rundebordsmøte nummer fire som er en del av samarbeidet mellom PlussLab og rådgivningsselskapet Converto. Vi har vært så heldige å få med oss innledere med lang og tung erfaring fra bransjen som vil delta i diskusjonene sammen med oss.

Lars Røiri administrerende direktør og Trygve Aasland SVP i Flokk vil innlede rundt økte varekostnader i markedet og hvordan dette utfordrer bransjen. Susanna Hilleskog er CEO i Lammhults Design Group og Fora Form og vil dele fra sine erfaringer med internasjonalisering.

Susanna har 30 års fartstid innen B2B, forretningsledelse, salg og markedsføring fra ledende stillinger i Akzo Nobel, Trelleborg Group, Lammhults Design Group samt flere styreverv i ulike virksomheter og eierstrukturer.  Trygve har lang erfaring både som leder og fra styreverv, blant annet som CEO i Fora Form, CEO i North Investment Group og nå som SVP Business Development i Flokk. Lars er konsernsjef i Flokk Holding AS, og er også styremedlem i Glamox og Ekornes. Røiri har ledet Flokk siden år 2000.

Jan Petter Hagen er daglig leder i  Converto, med bakgrunn som blant annet omstillingsdirektør i Rolls Royce Marine og som CFO i Stokke. Jan Petter vil presentere oppdaterte analyser som er relevante for bransjen. Til sammen vil disse innledningene danne grunnlaget for felles diskusjoner i Rundebordsmøtet.

Rundebordsmøtet vil bli ledet av Converto ved Gunnar Hareide i samarbeid med Anita C. Drabløs, daglig leder i PlussLab.

Det vil bli felles lunsj i Flokks lokaler.

Meld deg på her innen 9. februar om du vil være deltaker, håper vi sees!

Billetter

 • Partner PlussLab

  Som partner i PlussLab får du gratis deltakelse til Rundebordsmøtet.

  kr 0,00
  Salget ble avsluttet
 • Ikke partner i PlussLab

  Deltakelse til PlussLab + Converto Rundebordsmøte IIII

  kr 1 500,00
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page