top of page
PlussLab + Converto: rundebordsmøte III  (2)
PlussLab + Converto: rundebordsmøte III  (2)

tor. 14. des.

|

ÅLESUND

PlussLab + Converto: rundebordsmøte III (2)

Nåsituasjonen er preget av både ettervirkninger av pandemi og uroligheter i verdensøkonomien, noe som vil påvirke næringslivet i nær og mer fjern fremtid. Vi inviterer derfor til vårt tredje rundebordsmøte for å diskutere utfordringer og muligheter.

Registreringen er dessverre lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

14. des. 2023, 08:30 – 12:00

ÅLESUND, PIR Cowork, Keiser Wilhelmsgate 22 6003 Ålesund, 2.ETG

Om arrangementet

VELKOMMEN TIL RUNDEBORDSMØTE

Dette er rundebordsmøte nummer tre som er en del av samarbeidet mellom PlussLab og rådgivningsselskapet Converto i Ålesund. Vi vil følge opp diskusjoner og problemstillinger fra tidligere og jobbe videre med metodikken "Post Covid – Pre Mortem".

Denne gangen vil vi se videre på bransjeanalyser og følge opp med diskusjoner rundt kapital, styrearbeid og eierstruktur. Innleder vil være Pål-Andreas Alnes fra Converto som vil snakke om strukturelle rammeverk og eierstrukturer. Pål-Anders har erfaring fra flere forskjellige bransjer og enkeltselskap utenfor design- og livsstilsindustrien. Slettvoll er i gang med å teste ut metodikken «Post Covid – Pre Mortem». Bjørn-Helge Vik, daglig leder i Slettvoll, vil dele erfaringer fra denne prosessen i Rundebordsmøtet.

Vi får også besøk av påtroppende NHO-leder for Møre og Romsdal, Lene Trude Solheim.

Vi starter med kaffe, croissanter og mingling før oppstart av program klokken ni. Dagen avrundes med en oppsummering og veien videre før den som ønsker det kan delta på lunsj fra klokken 12.00.

HVA?

 Rundebordsmøtet vil ha et workshop-format hvor vi tar utgangspunkt i metodikken «Post Covid – Pre Mortem». Vi supplerer med analyser fra bransjen og faglige innlegg som oppspill til diskusjoner. Rundebordsmøtet vil bli ledet av Converto ved Gunnar Hareide som har lang erfaring fra endringsledelse gjennom styrearbeid i Spilka, Jets, ÅKP og Norsk Industri Designindustrien samt som leder i Fora Form, Stokke og Wattn. 

HVEM?

Det vil være en mindre gruppe av ledere, nøkkelpersoner og eventuelt styremedlemmer fra bedrifter innen møbel, interiør, tekstil, mote og sport. Det er plass til totalt 16 personer og maks to personer per bedrift. Bedriften kan selv invitere med styremedlemmer om ønskelig.

PÅMELDING

Meld deg på her innen 12. desember om du vil være deltaker.

Dele dette arrangementet

bottom of page