top of page
PlussLab + Converto: rundebordsmøte II Ålesund
PlussLab + Converto: rundebordsmøte II Ålesund

ons. 30. aug.

|

PIR Cowork

PlussLab + Converto: rundebordsmøte II Ålesund

Nåsituasjonen er preget av både ettervirkninger av pandemi og uroligheter i verdensøkonomien, noe som vil påvirke næringslivet i nær og mer fjern fremtid. Vi inviterer derfor til vårt andre rundebordsmøte for å diskutere utfordringer og muligheter.

Registreringen er dessverre lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

30. aug. 2023, 08:30 – 12:00

PIR Cowork, Keiser Wilhelmsgate 22 6003 Ålesund

Om arrangementet

VELKOMMEN TIL RUNDEBORDSMØTE

Dette er rundebordsmøte nummer to som er en del av samarbeidet mellom PlussLab og rådgivningsselskapet Converto i Ålesund. Vi vil følge opp diskusjoner og problemstillinger fra tidligere og jobbe videre med metodikken "Post Covid – Pre Mortem".

Mer detaljer om programmet vil komme etter hvert.

Vi starter med kaffe, croissanter og mingling før oppstart av program klokken ni. Dagen avrundes med en oppsummering og veien videre før den som ønsker det kan delta på lunsj fra klokken 12.00.

HVA?

Rundebordsmøtet vil ha et workshop-format hvor vi benytter metodikken "Post Covid – Pre Mortem". Rundebordsmøtet vil bli ledet av Converto ved Gunnar Hareide som har lang erfaring fra endringsledelse gjennom styrearbeid i Spilka, Jets, ÅKP og Norsk Industri Designindustrien samt som leder i Fora Form, Stokke og Wattn. 

HVEM?

Det vil være en mindre gruppe av ledere, nøkkelpersoner og eventuelt styremedlemmer fra bedrifter innen møbel, interiør, tekstil, mote og sport. Det er plass til totalt 16 personer og maks to personer per bedrift. Bedriften kan selv invitere med styremedlemmer om ønskelig.

PÅMELDING

Meld deg på her innen 24. august om du vil være deltaker.

Dele dette arrangementet

bottom of page