top of page
Nettverksmøte (1)
Nettverksmøte (1)

ons. 21. aug.

|

ÅLESUND

Nettverksmøte (1)

Vi videreutvikler Rundebordsmøtene i regi av PlussLab og Converto. Bli med på dette nettverksmøtet for å få relevant faglig påfyll, lær av erfaringer fra andre i bransjen og få muligheten til å bli bedre kjent med andre ledere og styremedlemmer.

Tid og sted

21. aug. 2024, 08:30 – 12:00

ÅLESUND, PIR Cowork, Keiser Wilhelmsgate 22 6003 Ålesund, 2.ETG

Om arrangementet

VELKOMMEN!

Vi inviterer til et nytt nettverksmøte for ledere og styremedlemmer innen møbel, interiør, tesktil og sport. Bli med å få relevant faglig påfyll, lær av erfaringer fra andre i bransjen og få muligheten til å bli bedre kjent med andre ledere og styremedlemmer.

Vi har til nå hatt fem Rundebordsmøter som en del av samarbeidet mellom PlussLab og rådgivningsselskapet Converto. Dette har etablert seg som et bransjenettverk og en arena for faglige oppdateringer, erfaringsutveksling og felles diskusjoner. Tilbakemeldingene på Rundebordsmøtene har vært veldig positive, derfor er vi i gang med å utvikle dette videre til en fast møteplass for ledere og styremedlemmer fra bransjen. Dette vil vi fortelle mer om den 21. august, i tillegg til å legge til rette for faglig påfyll og gode diskusjoner. 

Karl Inge Rekdal, adm.dir i Sykkylven Stål, har lang fartstid innen ledelse, strategiutvikling og fra flere verv i NHO. Han vil dele fra sine erfaringer fra leverandørrollen og fra samarbeid både i møbel og maritim bransje. Jan Rune Hurlen, regionbanksjef Sparebank 1 SMN, vil snakke om konjunkturer, utfordinger og muligheter med utgangspunkt i bankens eget konjunkturbarometer.

PROGRAM

Kaffe og mingling

Refleksjoner fra tidligere, diskusjoner i plenum /Gunnar Hareide/ Anita C. Drabløs

Leverandørrollen og samarbeid i bransjen/ Karl Inge Rekdal/ Sykkylven Stål

Konjunturbarometer fra Sparebanken 1 SMN/ Jan Rune Hurlen

Diskusjoner i plenum

Veien videre for et bransjerettet ledernettverk/ felles diskusjoner om tidsaktuelle temaer/Gunnar Hareide/ Anita C. Drabløs

Rundebordsmøtet vil bli ledet av Converto ved Gunnar Hareide i samarbeid med Anita C. Drabløs, daglig leder i PlussLab.

Det er et tak på antall deltakere, så meld deg på for å sikre deg en plass.

Dele dette arrangementet

bottom of page