top of page
Designindustrikonferansen 2024
Designindustrikonferansen 2024

tor. 25. apr.

|

Nasjonalmuseet, OSLO

Designindustrikonferansen 2024

Årets store møteplass, Designindustrikonferansen, setter viktige tema for møbel-, interiør-, sport-, tekstil- og moteindustrien på dagsorden . Bli med den 25. april for å diskutere muligheter og utfordringer, og høre spennende foredrag, sceneintervjuer og paneldebatter.

Registreringen er dessverre lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

25. apr. 2024, 10:00 – 17:00

Nasjonalmuseet, OSLO, Nasjonalmuseet, Brynjulf Bulls plass 3, Oslo

Om arrangementet

I 2024 sier ekspertene at etterspørselen vil vende fra nedgang til vekst igjen. Det er en offensiv satsing i mange bedrifter og regjeringen har plukket bransjen ut som den tredje eksportsatsingen i "Hele Norge eksporterer". Økte krav til bærekraftige produkter og produksjon er en utfordring, men vi tror også en mulighet for norske merkevarer.

Konjunkturbildet, eksportsatsing og bærekraft er hovedtema på konferansen den 25. april på Nasjonalmuseet i Oslo. Vi har invitert en rekke eksperter, bedriftsledere og politikere til å belyse og diskutere disse sakene, og hvordan vi er rigget både som bransje ift rammevilkår her hjemme, EUs green deal og bærekraft i praksis. – Det er viktig å samles og bygge bransjenetteverk, sier bransjesjef Egil Sundet. Jeg håper at jeg får se og truffet veldig mange av dere på denne dagen, og at vi får satt et avtrykk av vår industri som politikerne og myndighetene merker seg, sier bransjesjefen.

Foredragsholderne er en god mix av eksperter og best case fra norske merkevarer, og til panelsamtalene tar vi med noen av disse og har invitert flere norske politikere.

Årets konferanse følger suksessoppskriften fra fjor hvor det deltok 130 fra en rekke bedrifter, men også miljøet rundt og virkemiddelapparatet. Du treffer mange kollegaer og spesialister, og nytt av året er bransjemerkede mingleområder, slik at det blir lettere å treffe kollegaer. Vi deler igjen ut Norsk industris bransjepriser og det hele avsluttes med en middag. Konferansen er på Nasjonalmuseet, mens middagen flyttes ut på et gastronomisk spennende sted.

Programmet legges ut snart, men du kam allerede nå melde deg på her.  

Dele dette arrangementet

bottom of page