top of page
Designindustrikonferansen
Designindustrikonferansen

ons. 26. apr.

|

Nasjonalmuseet, Oslo

Designindustrikonferansen

Bli med når Designindustrien og Teko bransjeforeninger samler folk fra hele landet til en dag på Nasjonalmuseet den 26. april for å med 26. april for å diskutere muligheter og utfordringer, og høre spennende foredrag, sceneintervjuer og paneldebatter.

Registreringen er dessverre lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

26. apr. 2023, 10:00 – 17:00

Nasjonalmuseet, Oslo, Brynjulf Bulls plass 3, Oslo

Om arrangementet

Sammen skal vi få design- og ferdigvareindustrien til å bli en vekstmotor for Norge!

Produkter, design og teknologi som skal bringe frem det grønne skiftet og veksten er der, og nå er tiden inne for å spille hverandre gode.

Du får innblikk i løsninger som gir fremtidshåp, du blir hektet på det ferskeste fra utviklingsfronten og industrien, og du får gode muligheter til å knytte kontakt med hoder som kan gjøre deg og din bedrift sterkere.

På programmet står fire hovedtema:

  • Design- og ferdigvareindustrien – bærekraft gir muligheter!
  • Vekst gjennom teknologi og investeringer
  • Hele designindustrien eksporter
  • Norske merkevarer – hvor viktig er merkevaren?

Konferanse åpnes av vår egen Næringsminister Jan Christian Vestre, og Arne Hjeltnes er dagens konferansier. Videre deltar Brav/Swix, Figgjo, Flokk, Haugstad Møbel, Innvik, Madshus og noen flere dyktige og innovative norske designbedrifter.

Konferansen arrangeres av Norsk Industri, ved Designindustrien og Teko på Nasjonalmuseet i Oslo, som setter en god ramme for å diskutere og se på mulighetene for møbel, interiør, sport, tekstil og moteindustrien i Norge. 

Dele dette arrangementet

bottom of page