top of page
Designindustrien bransjedag
Designindustrien bransjedag

tor. 27. okt.

|

Sykkylven

Designindustrien bransjedag

Velkommen til inspirerende og innholdsrike dager i Sykkylven! Hør om fremtidsutsikter for bransjen og bedriftseksempler på bærekraftig konkurransekraft. Relling-prisen deles ut, det blir besøk på Møbelmuseet, uformell felles middag og bedriftsbesøk.

Registreringen er dessverre lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

27. okt. 2022, 12:00 – 17:00

Sykkylven, Sykkylven Kulturhus

Om arrangementet

Sammen med Designindustrien, Sykkylven Næringsutvikling og Møbelmuseet inviterer PlussLab til en aktuell og innholdsrik dag i Sykkylven. Det blir et faglig program, Rellingprisen deles ut, og vi besøker  utstillingen "Tripp Trapp 50 år" på Møbelmuseet og dagen avluttes med en uformell middag på Raus restaurant. Dagen etter inviterer vi alle til å delta på felles bedriftsbesøk til Slettvoll og Ekornes.

Hovedtema er fremtidens konkurransekraft for design- og møbelindustrien. Etter to-tre gode år ser vi nå tegn på fallende etterspørsel og økt usikkerhet. Vi ser på fremtidsutsiktene i markedet og viser med eksempler hvordan noen av møbelbransjens bedrifter og aktører rigger seg for fremtiden. 

Vi får herlig engasjement og entusiasme av den amerikansk bransjeeksperten Amy Rosi, som mener norsk designindustri er best i verden.

Dele dette arrangementet

bottom of page